V.O.F Vijverberg

HyCare melkveebedrijf

HyCare op melkveebedrijf V.O.F. Vijverberg

Sander Vijverberg is een vooruitstrevende melkveehouder uit het Zuid-Hollandse Strijen. Sinds 1 november 2020 heeft hij de keuze gemaakt om volledig volgens de HyCare-methode te gaan werken. Een aantal programma’s zoals het Poriënvrije-oppervlakten-programma en het Optimale-transitie-programma volgde Sander al geruime tijd. Toch heeft hij ervoor gekozen om aan de slag te gaan met de gehele methode. 

Wil jij ook aan de gang met een van onze HyCare programma’s? Klik dan op onderstaande knop en laat het ons weten!

Sander Vijverberg, bedrijfsleider V.O.F. Vijverberg

Testimonial HyCare bij V.O.F. Vijverberg

Wil jij meer informatie over HyCare?

Vul je gegevens in en een van onze HyCare specialisten neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Optimale-klauwverzorgings-programma

Met het Optimale-klauwverzorgings-programma krijgt u niet alleen hygiëneproducten om de verzorging van uw dieren te optimaliseren. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste tools en begeleiden u om de klauwen van uw melkkoeien elke dag optimaal te verzorgen. Samen met de basishygiëne maatregelen en protocollen zorgt dit programma ervoor dat alle melkkoeien de klauwverzorging krijgen die ze nodig hebben.

Optimale-transitie-programma

Met het Optimale-transitie-programma krijgt u niet alleen hygiëneproducten om de verzorging van uw dieren te optimaliseren. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste tools en begeleiden u om uw melkvee in elke fase optimaal te verzorgen. Samen met de basishygiënemaatregelen en -protocollen zorgt het Optimale-transitie-programma ervoor dat alle melkkoeien specifieke vitaminen en mineralen krijgen tijdens de transitiefase.

Reiniging-en-desinfectie-programma

Met het Reiniging-en-desinfectie-programma krijgt u niet alleen hygiëne producten. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste tools en begeleiden u om het reinigings- en desinfectieproces in uw bedrijf te optimaliseren. Samen met de basishygiëne maatregelen zorgt een goede reiniging & desinfectie ervoor dat (her)besmetting niet mogelijk is.

Schoon-drinkwater-programma

Met het Schoon-drinkwater-programma krijgt u niet alleen hygiëne producten om het drinkwater van uw dieren schoon te maken. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste tools en begeleiden u om de drinkwaterkwaliteit op uw bedrijf te optimaliseren. Samen met de basishygiëne maatregelen en protocollen zorgt dit programma ervoor dat uw dieren te allen tijde drinkwater van hoge kwaliteit krijgen.

Optimale-uiergezondheid-programma

Met het optimale-uiergezondheid-programma krijgt u niet alleen hygiëne producten om de uiergezondheid van uw dieren te optimaliseren. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste tools en begeleiden u om de uiergezondheid  van uw dieren te optimaliseren. Samen met de basishygiëne maatregelen en protocollen zorgt dit programma ervoor dat de uiergezondheid van uw dieren te allen tijde in orde is.

Ongedierte-beheersings-programma

Met het Ongedierte-beheersings-programma krijgt u niet alleen hygiëneproducten om u te ontdoen van alle ongedierte dat in uw bedrijf aanwezig is. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste middelen en begeleiden u om te voorkomen dat ongedierte het bedrijf binnendringt. Samen met de basis hygiëne maatregelen en protocollen zorgt dit programma ervoor dat (her)besmetting door plaagdieren van zowel binnen als buiten het bedrijf niet kan plaatsvinden.

Poriënvrije-oppervlakten-programma

Met het Poriënvrije-oppervlakken-programma krijgt u niet alleen hygiëneproducten om poriënvrije vloeren en wanden te creëren en te onderhouden. Dit programma bestaat uit applicatie, coaching, service, monitoring en producten. Wij voorzien u van de juiste middelen en begeleiden u om een omgeving te creëren die ronde na ronde gemakkelijk schoon te maken is. Samen met basis hygiëne maatregelen en protocollen zorgt dit programma ervoor dat schoonmaken en desinfecteren eenvoudig en efficiënt is.

Wil jij meer informatie over HyCare?

Vul je gegevens in en een van onze HyCare specialisten neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Contact me for
more information
about this program

Contact us for
more information

Leave your details and we will contact you within 2 working days.